Најдобрата страна на Airlaid хартиена салфетка

2021-09-09

Најдобрата страна наAirlaid хартиена салфетка
Овие производи се достапни внимателни дизајни со шкафчиња за протекување на највисоко и странично за да се избегне прелевање и да се отстрани потрошувачот кој се чувствува современ и сигурен од тој ден.
Airlaid салфетките се модерна хартиена алтернатива на лен. Дебела, нежна врежана салфетка совршена за исхрана во установи и домаќинства, каде што според храната, приборот за јадење и природната средина имаат најголем приоритет.
At Napking we specialise in disposable napkins and table top rated settings that enhance the occasion or placing. From placemats to runners to tablecloths. All disposable. All stylish and hassle-free.
Вообичаено, хартијата поставена со воздух вклучува околу осумдесет и пет% влакна. Средство за врзување треба да се користи како спреј или пена. Алтернативно, може да се вклучат повеќе влакна или прашоци за пулпата кои често потоа може да се активираат и да се излечат со топлина.

Airlaid Paper Napkin

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy